در جلسه گروه کاري آسيب هاي اجتماعي که با حضور معاون سازمان زندان و اقدامات تاميني استان برگزار گرديد مديرکل زنان وخانواده استانداري بر اهميت توانمندسازي زنان زنداني و ارائه برنامههاي حمايتي براي بازگشت بهتر آنان به جامعه تأکيد کرد.دکتر زهرا حبيبي بيان داشتند : ارائه آموزش هاي لازم فرصتي است که بانوان در بند نسوان براي آينده خود برنامه ريزي را انجام دهند. لذا امروز زندان ديگر صرفاً محل نگهداري محکومان نيست، بلکه به فضايي فرهنگي، آموزشي و مهارتمحور تبديل شده است که اين برنامه ريزي ها شايسته تقدير است.
در پايان آقاي عبدالله زاده معاون اداره کل زندان ها و اقدامات تاميني استان با بيان اهميت کارگاههاي اشتغال و حرفهآموزي در زندانها تصريح کرد: آموزش هاي حرفه آموزي در زندان زمينه ياد گيري مهارتهاي لازم براي زندگي سالم پس از آزادي مي شود . لذا انديشه و استعداد آنان بايد شناسايي و تقويت شود تا مسير بازگشت موفق به خانواده و جامعه برايشان هموار گردد.
وي همچنين با اشاره به تأثيرگذاري برنامههاي فرهنگي و ديني در کاهش آسيبهاي رفتاري در زندانها عنوان کرد: فعاليتهاي قرآني و آموزههاي ديني نقش مؤثري در ارتقاء باورهاي اخلاقي و خودکنترلي مددجويان دارند. اين آموزشها سبب ميشود زندانيان از گرايش به مواد مخدر و ساير آسيبهاي اجتماعي دور شوند.